tirsdag den 2. januar 2018

Gennemførte spil @ 2018

Et nyt år er begyndt, hvilket betyder en ny gang tracking af gennemførte spil. Det bliver spændende at se hvilke - og hvor mange - gennemførte spil 2018 byder på!

#1 Deadlight: Director´s Cut (X1)

Gennemført 2. januar 2018

Tilbage i 2016 gennemførte jeg samme titel på PS4. Da jeg havde mulighed for at genspille titler på X1 og i samme omgang høste lidt points til min gamerscore, kunne jeg lige så godt nyde et gensyn med denne 2.5D platformer. Spillet byder fortsat på samme problemer vedr. forsinkelser og upræcis styrring, hvilket efterlader det ellers fine spil med en lunken eftersmag.


#2 Wolfenstein II: The New Colossus (X1)

Gennemført 7. januar 2018

Teknisk glimrende og underholdende FPS, med simple stealth elementer og en masse sort humor. Spillet tilbyder nogle virkelig stærke passager, men desværre også enkelte mindre spændende passager, der kan virke som kedelig fyld og "mere af det samme".
Er man til Wolfenstein universet, er der dog rigtig meget at hente i denne glimrende 2´er!


#3 Diablo III: Reaper of Souls (PC)

Gennemført 8. marts 2018

Så fik jeg gennemført Diablo III: RoS igen igen. Denne gang på mit nye PC build. Solid oplevelse!


#4 StarCraft II: Wings of Liberty (PC)

Gennemført 2. april 2018

Hyggeligt at spille StarCraft igen. Denne kampagne fokuserer på Terran.


#5 Grand Theft Auto V (PS4Pro)

Gennemført 2. maj 2018

Fantastisk afstumpet spil!


#6 Shadow of the Colossus (PS4Pro)

Gennemført 20. maj 2018

Efter at have gennemført både ICO (PS3) og The Last Guardian (PS4), kom tiden endelig til at prøve kræfter med SotC. På trods af at jeg har den oprindelige PS2 udgave, samt HD udgaven til PS3, har jeg ikke tidligere fået spillet denne. Med den nye remake til PS4, fik jeg endelig taget mig sammen til at få spillet denne klassiker igennem og WOW hvor er det en god oplevelse! Denne titel vil jeg huske tilbage på i fremtiden! Sikke et mesterværk!